Party Hovedstadsområdet

Chat dansk kvinder vil have unge mænd

chat dansk kvinder vil have unge mænd

Startside · Opret bruger · Barn · Unge · Voksne · Pensionist · Login Jeg søger venner eller en sød veninde til chat, telefonsamtaler og evt være sammen. . at hygge ned og have det sjovt sammen med min mand elsker at fiske jeg er .. Jeg er en mand på 46, som søger en moden ældre kvinde som vil lære mig at kende. Badoo er det bedste sted at møde mennesker i Danmark at chatte og have det sjovt med og måske også at date. Når du er i København, hvorfor så ikke tage til. Bliv inspirereret i dette chat forum, og skriv eller chat med de seneste medlemmer . Jeg søger en livsglad mand, som ved hvad han vil. Du skal skal have hu.

Chat dansk kvinder vil have unge mænd -

Er interesseret i litteratur, musik, spiritualitet, Såger en hver form for kvindelig selskab, der kan fuldende en form for intim samtale, penneven, tantrisk. Jeg har en dejlig mand og 3 store

Chat dansk kvinder vil have unge mænd -

Det er lige meget for mig hvor i landet du kommer fra, det Håber at høre fra dig. Jeg går hjemme, og har en del tid til mig selv Vi er tilflyttere, og bor nu nær Køge. Hej med dig Jeg er ung mand på 28 år fra fyn som søger nye bekendt skaber, jeg har massere af gode kammerater såå jeg søger veninder jeg kan hænge ud sammen med og hvad vi nu kan finde på: Jeg fortrækker at skrive med folk, som kan skrive om mere og andet end, hvad de lavede i weekenden. Ellers så ikke mere end 10 års aldersforskel tænker jeg.

Videos

lagengymnastik. chat dansk kvinder vil have unge mænd

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *